Naar welke job kijk jij uit?

Co-Caring Village Wambeek Ternat Terras

Toen ik las dat 'bruggen bouwen' één van mijn aangeboren gaven was, dacht ik: tja, en nu? Is dat nu zo iets spectulairs?

Tot ik mijn leven overliep.

En merkte dat ik heel dikwijls bruggen bouwde.

Zonder dat ik er erg in had.

Als marketing communication manager, bouwde ik mee aan een brug tussen een bedrijf en zijn klanten en personeel.

Als coach en healer help ik klanten om de brug te bouwen tussen iets wat hen niet langer dient en datgene waar ze met hart en ziel naar verlangen.

En dit is slechts één van de vele gaven die ik ontdekte in mijn zielencode. Nu zet ik die bewust in. Het geeft mijn leven en werk meer voldoening, rust, vertrouwen, plezier, diepgang en dus meer zin én succes. Op een natuurlijke, ongedwongen manier. Ik kan niet anders zeggen dan: gewoon magisch.

Dit gun ik jou ook. Dat jij weet wat jouw aangeboren gaven zet en dat je ze bewust en met plezier inzet in je leven, dus ook in je werk. Het geeft zo veel meer vervulling, zelfvertrouwen, blijheid. 

Wist je dat je de loopbaancheques van de VDAB kan inzetten om jou te begeleiden in jouw loopbaan? Niet noodzakelijk omdat je wil veranderen van job. Dat kan natuurlijk, Maar ook om te zien hoe je meer voldoening kan halen uit je huidige job. Of omdat je toch die kriebel voelt om als zelfstandig ondernemer (in bijberoep of hoofdberoep) aan de slag te gaan. Check zeker de website van de VDAB. Dan weet je direct of je recht hebt op loopbaancheques die jou amper 45 euro kosten voor 4 (of 3) uur begeleiding.

TOP