Ik zou jou zo graag gelukkig zien’, zei mijn vader enkele maanden voor hij stierf.

Oh, dit kwam binnen. Het raakte me tot in het diepste van mijn ziel.

Jaren had ik geleefd volgens het boekje, volgens de ongeschreven regels waarvan ik dacht dat ik ze moest volgen. Twintig jaar lang was ik de (bijna) voorbeeldige dochter, het meisje dat in de pas liep, dat haar ouders trots maakte.

Was ik dan niet gelukkig?
In die corporate wereld, met dat riante loon en dito bedrijfswagen?
‘Je dochter heeft het echt wel gemaakt’, zeiden de mensen dan aan mijn ouders. Maar wàs dat wel zo?

Twee ontslagrondes, een knoert van een burn-out, het verlies van beide ouders en een zwaar ongeval met nog zwaardere revalidatie later had ik het antwoord op die vraag helder.

Al die tijd had ik voor het materiële gekozen.
Voor de zekerheid.
Voor het mentale.
Voor hetgeen anderen van mij verwachten.

Kiezen voor mijn missie

Op mijn 56e kwam mijn leven tot een abrupte halt – dank u, universum – en besloot ik eindelijk voluit te kiezen voor wat ik deep down altijd al wilde doen. Op mijn eigen-zin-nige en eigen-wijze manier.

Met de Co-Caring Village vervul ik mijn droom om bij te dragen aan een beter leven voor mens, dier, natuur. In co-creatie met anderen.
Because we care!

Als marketing coach & mentor help ik solo-ondernemers om op ontdekking te gaan naar een marketing die past bij wie zij zijn en bij wie hun klanten zijn. Ook hier, lekker eigen-zin-nig en eigen-wijs, zonder stress en toch met succes.

Als coach vervul ik mijn missie om ook jou te helpen om te ontstressen en om obstakels te ruimen op jouw levensweg.

Om de weg vrij te maken naar een bewuster leven.
Naar een leven waar je voluit en vrij voor kiest.

Een leven waar alles stroomt.

Floreren vanuit een veilige geborgenheid. In contact met jezelf.

Ik ga mee op stap met jou om jou te helpen ontstressen en om weg te nemen wat jou tegenhoudt om ten volle je leven te leiden. Stap voor stap: gedachten, overtuigingen en stress in relaties, dingen waar je steeds tegenaan loopt, gewoontes die je maar niet kan afleren,…

Voel je dat je vastzit in je leven en wil ook jij eindelijk jouw eigen-zin-nige weg volgen, op jouw eigen-wijze manier?

Kies nu resoluut voor je eigen pad. Ik sta te popelen, klaar met een rugzak vol, om je te begeleiden als je “compagnon de route”.

Met 'caring' groeten,

 

Marleen Vandenbosch

Founding Mother & Bezielster van de Co-Caring Village, the heart of a Co-Caring Society

Gastvrouw, Marketing Coach & Mentor (in Ternat)

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

TOP